Veel voorkomende vragen

Algemeen

Op dit moment is de vragenlijst beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Ook de rapporten zijn in deze talen beschikbaar. We gaan andere talen toevoegen, mocht je een specifieke taal graag willen gebruiken, neem dan even contact met ons op.

Het duurt ongeveer een uur om de volledige vragenlijst in te vullen. We raden je aan om een rustige werkplek te kiezen zodat je je voldoende kunt concentreren. Het is mogelijk om tijdens het invullen even te pauzeren. We raden af om de vragenlijst op je mobiel te beantwoorden.

Zoals bij elk assessment is het verstandig om alle vragen eerlijk te beantwoorden. Er zitten geen vragen bij die je kunt oefenen, we vragen vooral naar wat jij belangrijk vindt en waar jij goed in bent.

Zodra je het assessment hebt afgerond is het dashboard en het rapport direct beschikbaar.

Neem contact op met onze partners als je een SalesStep wil aanschaffen.

Recruitment

Je kunt een account bij ons aanmaken om SalesStep te gebruiken voor kandidaten. Je kunt zelf bepalen hoeveel assessments je wilt inkopen en uitzetten. Zodra er een assessment is ingevuld krijg je direct bericht.
Er zijn volumekortingen mogelijk. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Teams

SalesStep kan voor iedereen in het sales team worden ingezet. De teamrapportage kan gebruikt worden voor teams tot maximaal 25 personen, daarboven kunnen wel organisatierapportages gemaakt worden.
Voor de kosten van een SalesStep teamrapportage kun je contact met ons opnemen, we zullen dan een specifieke offerte voor je maken.

Privacy

Wij voldoen aan de nieuwe privacyrichtlijnen. Dat betekent onder meer dat wij je gegevens alleen in Nederland opslaan, dat we de laatste beveiligingsmethoden gebruiken maar ook dat je altijd zelf eigenaar blijft van je gegevens. Als jij dat wilt, kun je zelf je account bij ons verwijderen, inclusief al je gegevens. Ook bepaal je zelf wie er toegang heeft tot jouw rapportages.
Je kunt contact met ons opnemen via email of telefoon, we zullen je vragen proberen zo snel mogelijk te beantwoorden maar altijd binnen de wettelijk gestelde termijn.

Staat je vraag er niet tussen?

Ons team van gedreven vakmensen staat voor je klaar om je te adviseren.
info@salesstep.com – T 073 203 26 90 (ma-vr 9:00-17:00)