Visie achter SalesStep

Al jarenlang werken we voor grote en kleine organisaties om hen te helpen hun (sales)medewerkers te ontwikkelen en de juiste kandidaat te selecteren als er vacatures ontstaan. Daarbij werken we samen met diverse bureaus die gespecialiseerd zijn in sales training en assessments. Hierbij is het vooral belangrijk om te beginnen met een eenvoudig, goed gevalideerd assessment om de huidige kwaliteiten helder in kaart te brengen. De visuele terugkoppeling is daarbij voor de doelgroep zeer belangrijk, 

voor het doornemen van een lijvig rapport heeft de gemiddelde salesmedewerker geen tijd. Maar de kwaliteit van de achterliggende theorie en de validatie van het instrument zijn wel heel belangrijk! Daarnaast is het voldoen aan de privacyrichtlijnen uiteraard een vereiste. SalesStep biedt dit allemaal en helpt daarmee salesmedewerkers een beter inzicht in zichzelf te krijgen, salesmanagers betere keuzes te maken en salesorganisaties zich te richten op de dingen die er toe doen.

Initiatiefnemers van SalesStep

Marque

Marque heeft meer dan 20 jaar ervaring in HR rollen op senior niveaus bij grote multinationals, MKB en overheid. Organisatieontwikkeling, verandermanagement, werving & selectie en grote ontwikkelprogramma’s is zijn specialisme.

Kim

Kim is een all-round HR strategy consultant met ruime ervaring in grote, middelgrote en kleine organisaties, zowel in commerciële als non-profit sectoren. Ze heeft een breed netwerk in alle sectoren en richtingen en is zelf een zeer goede trainer en designer van opleidingsprogramma’s.

Jan-Kees

Jan-Kees heeft jarenlang als interim HR-professional organisaties geholpen om zich te verbeteren, waarbij het vaak gaat om de combinatie van assessments, inzichten en veranderprogramma’s. Hij is binnen SalesStep verantwoordelijk voor validatie en kwaliteit.