Visie achter SalesStep

Al jarenlang werken we voor grote en kleine organisaties om hen te helpen hun (sales)medewerkers te ontwikkelen en de juiste kandidaat te selecteren als er vacatures ontstaan. Daarbij werken we samen met diverse bureaus die gespecialiseerd zijn in sales training en assessments. Hierbij is het vooral belangrijk om te beginnen met een eenvoudig, goed gevalideerd assessment om de huidige kwaliteiten helder in kaart te brengen. De visuele terugkoppeling is daarbij voor de doelgroep zeer belangrijk, 

voor het doornemen van een lijvig rapport heeft de gemiddelde salesmedewerker geen tijd. Maar de kwaliteit van de achterliggende theorie en de validatie van het instrument zijn wel heel belangrijk! Daarnaast is het voldoen aan de privacyrichtlijnen uiteraard een vereiste. SalesStep biedt dit allemaal en helpt daarmee salesmedewerkers een beter inzicht in zichzelf te krijgen, salesmanagers betere keuzes te maken en salesorganisaties zich te richten op de dingen die er toe doen.

Het SalesStep Team

Douglas

Douglas heeft meer dan 25 jaar gewerkt in complexe sales development & transformaties in meer dan 20 landen. Het omzetten van visie en plannen in realiteit door zijn toewijding aan uitvoering en niet aflatende focus op mensen, is wat hem de meeste energie geeft.

Sten

Sten is een all-round Sales strategy consultant met ruime ervaring in grote, middelgrote en kleine organisaties, zowel in commerciële als non-profit sectoren. Hij heeft een breed netwerk in alle sectoren en richtingen en is zelf een zeer goede trainer en designer van salesprogramma’s.

Ralitsa

Als internationale expat heeft Ralitsa een brede ervaring in het werken in teams met mensen met verschillende achtergronden. Bovendien drijft haar creativiteit haar passie voor het creëren van content en het managen van de marketing van SalesStep.

Jan-Kees

Jan-Kees heeft jarenlang als interim HR-professional organisaties geholpen om zich te verbeteren, waarbij het vaak gaat om de combinatie van assessments, inzichten en veranderprogramma’s. Hij is binnen SalesStep verantwoordelijk voor validatie en kwaliteit.